Van Oord Makelaardij

Blog

bouwkundige keuring

Hoe werkt een bouwkundige keuring?

Wanneer je overweegt om een huis te kopen kun je kiezen voor het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Deze keuring kan jou als potentiële koper helpen om een goed
vragen stellen aan makelaar

Welke vragen stellen aan de makelaar bij het kopen van een huis

Ga je een huis bezichtigen? Dan kun je een aantal vragen stellen aan de makelaar tijdens de bezichtiging. Maar welke vragen kun je het beste stellen en waar moet je
followers first

Followers First – Zo werkt dat

Als eerste weten dat er een nieuwe woning op de markt komt is dus van belang. Bij Van Oord Makelaardij willen we onze trouwe volgers een exclusieve kans bieden.
energielabel huis

Energielabels: dit zegt energielabel A tot en met G over jouw huis

Wat betekenen de energielabels precies? En wat kun je zelf doen om een beter energielabel te krijgen? Wij vertellen je er graag meer over.

Subsidie voor jouw woning in IJsselstein

Als woningeigenaar kun je aanspraak maken op verschillende subsidies in IJsselstein, mits je hiervoor in aanmerking komt.

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds