Van Oord Makelaardij

Samen op zoek naar het complete plaatje?

Waar kunnen we je mee helpen?

Het vinden van je droomhuis valt niet mee. De vraag naar woningen is groot en het aanbod is beperkt. Bovendien ben je op zoek naar woning waar je meteen het ‘yes’ gevoel bij krijgt en waar je jezelf voor langere tijd ziet wonen. Of dat nu in de sfeervolle binnenstad is, het groene Achterveld of een van de andere fijne wijken in IJsselstein. Hoe we dat doen? Door onze expertise, uitgebreide netwerk en met ons enthousiaste team die vol passie de pareltjes van IJsselstein en omgeving voor jou weten te vinden.

Naast alle voorpret, is het kopen van een huis voor velen ook een stressvolle periode. Daarom proberen wij tijd voor je te winnen door eerst de tijd te nemen voor jouw woonwensen. Wij kennen de IJsselsteinse woningmarkt op ons duimpje, hebben de juiste expertise in huis en kunnen daardoor echt met je meedenken. Dat haalt de druk weg en geeft jou de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te maken.

dromen waarmaken
Hoe gaan wij te werk?

Kennismaken

De eerste stap op weg naar je nieuwe woning begint bij een goed gesprek en een lekkere kop koffie. Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek zetten we je woonwensen op een rij en bekijken we wat jouw financiële mogelijkheden zijn. Daarnaast maken we een Whatsapp-groep aan, waardoor onze communicatielijnen kort blijven en we snel kunnen schakelen. Wel zo prettig.

Bezichtigen

Heb je interesse in een woning, dan voeren wij een zorgvuldige analyse voor je uit en maken een inschatting van de waarde van de woning. Ook gaan we mee naar de (tweede) bezichtiging. Daarbij kijken wij met een kritische blik en houden alle zakelijke aspecten voor je in de gaten. Zo heb jij alle tijd om te voelen of de plek echt bij je past.

Onderhandelen

Zodra je je droomhuis hebt gevonden, gaan wij voor jou onderhandelen. Wij kennen de woningmarkt in de regio als geen ander en zetten onze marktkennis in om een zo scherp mogelijk bod vast te stellen. Dit leggen we jou voor, samen met de eventuele voorbehouden en bij akkoord brengen we het bod uit bij de verkopend makelaar.

Koopakte, notaris en overdracht

Is jouw bod geaccepteerd en de aankoop succesvol, dan gaan wij voor je aan de slag en nemen je alle zorgen uit handen. Achter de schermen regelen wij alle administratieve zaken tot en met de overdracht bij de notaris.

Je huis financieren

Bij een huis hoort voor de meeste mensen ook een hypotheek. Een noodzakelijk maar ingewikkeld financieel product. Het is een lening waar je lang aan vast zit, dus daar wil je ook goede en ervaren hulp bij. Daarom werken wij intensief samen met Sander de Bruin van Bruin Financieel Advies. Hij is een onafhankelijke hypotheekadviseur die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.

dromen
waarmaken
Waargemaakte woondromen

10

10

Veelgestelde vragen over een huis taxeren

In principe mag je ongezien een bieding uitbrengen op een woning. Het is in dit geval wel slim om te bieden onder voorbehoud van bouwkundige keuring. Kies je hiervoor, dan kun je nog onder de koop uit wanneer de woning in slechte staat blijkt
te zijn.

De bedenktijd begint te lopen om 00.00 uur op de dag dat de koper een exemplaar van de door hem en de verkoper ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Van deze drie dagen moet er twee dagen werkdagen zijn.

Koop je een woning, dan betaal je altijd meer dan alleen de overeengekomen prijs. Wanneer je een huis ‘vrij op naam’ koopt, dan betaal je geen extra overdrachtskosten aan de verkoper. Dit komt vooral voor bij nieuwbouwwoningen. De kosten voor de woningoverdracht bestaan uit de overdrachtsbelasting, de kadastrale kosten en de notariskosten voor de akte van de levering.

Hoewel het verhogen van de vraagprijs tijdens de onderhandelingen niet vaak voorkomt, kan daar wel degelijk sprake van zijn. Vooral wanneer er meerdere bieders zijn kan de verkoper overwegen om tijdens het onderhandelen met een van de bieders de vraagprijs of het tegenvoorstel te verhogen.

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds