Van Oord Makelaardij

Over ons

Al meer dan 20 jaar in het vak!

Een huis kopen of verkopen? Dat doe je niet dagelijks. Zoveel om aan te denken en regels om rekening mee te houden. Wij zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet. Je bent van harte welkom!

Wij nemen alle tijd voor jou

Herken je dit? Je bespreekt nog een keer het aankoopgesprek dat je hebt gehad voor je nieuwe huis. Maar dan slaat de twijfel toe. Hebben we alles wel goed begrepen? Je wilt niet de hele dag met vragen blijven rondlopen. Wat doe je dan? Je belt ons gewoon even! Leggen wij het nog eens haarfijn aan je uit.

Dat is nou precies waarom wij al ruim 20 jaar thuis zijn in regio IJsselstein en daarbuiten. Wij snappen als geen ander dat het kopen of verkopen van een huis een spannend en best ingewikkeld proces kan zijn. Je hebt veel aan je hoofd, terwijl je eigenlijk gewoon wilt gaan genieten.

doen wat goed voelt

Even de tijd nemen voor een echt gesprek, ontdekken wat de wens achter de vraag is. Dat voelt goed!

Wij kennen de regio

De klok is misschien wel de belangrijkste factor. Soms moet je snel keuzes maken en soms wil je ruim de tijd nemen om iets uit te zoeken. Daarom staan we als team achter elke koper en verkoper, en helpen we met advies, met expertise, met ervaring en soms gewoon met een geruststellend gesprek.

Ons netwerk in de regio speelt hierbij ook een belangrijke rol. Het team achter ons team, zeg maar. Er zijn altijd specialisten waar wij weer op terug kunnen vallen. Bovendien kennen we de wijken, de buurten en de mooie plekken. Dat helpt ons bij het vinden van geschikte woningen of het bepalen van de juiste waarde.

Maak kennis met jouw team

Even de tijd nemen voor een echt gesprek, ontdekken wat de wens achter de vraag is. Dat voelt goed. Daarom nemen we graag de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en eventuele onduidelijkheden en zorgen weg te nemen.

Waargemaakte woondromen

10

10

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds