Van Oord Makelaardij

Een taxatie nodig van jouw huis?

Je woning laten taxeren

Ben je benieuwd naar de waarde van je woning? Een taxatie geeft je duidelijkheid. En dat is fijn. Zeker bij een belangrijke gebeurtenis, zoals het aanvragen of oversluiten van een hypotheek, bij een verbouwing, na een scheiding of na het overlijden van de partner. Wij begrijpen maar al te goed hoeveel er van ons werk afhangt.

Bij de taxatie wordt de marktwaarde vastgesteld. Iedere taxatie is maatwerk. Dat komt doordat er veel factoren van invloed zijn op de exacte waarde van je woning. Hierbij kun je denken aan de staat van het huis, de waarde van recent verkochte woningen in de omgeving, de inhoud en oppervlakte, de gemeente en de buurt. Wij wegen alle componenten zorgvuldig en snel voor je af.

dromen
waarmaken
Een taxatie nodig?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Taxatie

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe gaat een taxatie in zijn werk?
Vrijblijvend kennismaken

Laat je gegevens achter via bovenstaand formulier, dan nemen wij snel contact met je op. Tijdens dit gesprek inventariseren we hoe we je het beste kunnen helpen met de taxatie van je huis en bespreken we de opdrachtvoorwaarden.

Je huis taxeren

Geef je ons de opdracht om je huis te taxeren, dan bellen wij je om een afspraak te maken. Op een moment dat jou uitkomt, komen we langs om de woning te taxeren. Dit neemt ongeveer een half uur in beslag. Je huis wordt visueel bouwkundig opgenomen, ingemeten en beoordeeld. We stellen een aantal vragen over je woning om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Ook zullen er foto’s worden gemaakt van diverse overblijfruimtes om het rapport compleet te maken.

Taxatierapport

Tot slot werken we het taxatierapport uit. Dit is een uitgebreid rapport, waarin alle aspecten van je huis, inclusief vergelijkbare objecten, worden toegelicht. Op basis van diverse factoren en de marktsituatie wordt de marktwaarde vastgesteld. Van dit rapport ontvang je digitaal, waardoor je het direct kun downloaden en inzien. Elke geldverstrekker accepteert onze taxatierapporten. Zo heb je een uitgebalanceerd verhaal in handen voor alle partijen.

Taxatie aanvragen makelaar ijsselstein van oord

Wij helpen je graag

Veelgestelde vragen over een huis taxeren

Een taxatierapport bevat belangrijke gegevens van je eigen huis of het huis dat je hebt gekocht. Bij veel banken en  andere financiële instellingen moet je een taxatierapport kunnen overhandigen voordat zij een hypotheek verstrekken. De  geldverstrekker wil zekerheid omtrent de reële waarde van het huis waar je een financiering voor vraagt. Daarvoor is een  onafhankelijk oordel van een deskundige vereist.

De waarde van je woning wordt geheel onafhankelijk vastgesteld op basis van de opname van je huis. De waarde hangt af van bepaalde richtlijnen, waaronder het woningtype, bouwkundige en esthetische kwaliteit van je huis en de omgeving. Deze richtlijnen worden nauwlettend gevolgd om een objectieve waardebepaling te maken. Jouw wenswaarde heeft dus geen invloed op de waardebepaling.

Het door jou bestelde taxatierapport ontvang je digitaal in je mailbox, inclusief validatiecode.

Wanneer er extra bodeminformatie aangevraagd moet worden bij de plaatselijke gemeente, dan kunnen er extra kosten bovenop het vaste tarief komen. Dit komt doordat de kosten per gemeente verschillen. Uiteraard worden deze extra kosten altijd eerst overlegd, maar houd er rekening mee dat deze informatie wel altijd verplicht is voor de goedkeuring van het rapport.

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds