Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Huis te koop IJsselstein

Een huis kopen doe je niet dagelijks en waar begin je dan? Van Oord Makelaardij zet alle huizen die te koop zijn in IJsselstein voor je op een rijtje zodat jouw zoektocht makkelijk en snel van start kan gaan. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij onszelf met recht expert noemen op het gebied van een huis kopen.

dromen
waarmaken
Huis kopen in IJsselstein

Wanneer jij een huis wil kopen in IJsselstein kunnen we je een aantal handige tips geven:

Keuzes bij het kopen van een huis

Weloverwogen keuze maken

Bij van Oord Makelaardij vinden we het belangrijk dat jij een toekomstbestendig huis vindt. Met de snelle markt van de laatste jaren kan het lastig zijn om je niet te laten leiden door angst. Vaak vinden er meerdere biedingen plaats op een woning en dat zorgt ervoor dat je snel een keuze moet kunnen maken na een bezichtiging. Desondanks is een weloverwogen keuze een belangrijk onderdeel bij het kopen van een huis. Neem daarom de tijd en kijk goed naar je wensenlijstje.

Huis of appartement kopen?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe woning zijn er verschillende opties. Het belangrijkste is misschien wel de keuze tussen een appartement of een huis. De belangrijkste verschillen tussen een appartement en een huis zijn de hypotheekkosten, kosten voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) en het feit dat je bij een appartement met meerdere mensen in een gebouw zit. Kies je voor een appartement? Daar geven we hier handige tips voor.

Klushuis of instapklare woning

De vraagprijs van een klushuis ligt vaak een heel stuk lager dan die van een instapklare woning. Dat kan het aantrekkelijk maken om een klushuis te kopen, maar daarbij zijn er wel een aantal punten om goed rekening mee te houden. Een klushuis kan namelijk best wel een valkuil zijn. Wellicht moet het volledige dak of alle leidingen vervangen worden en dat betekent een hoop extra kosten. Zeker wanneer je daar pas achter komt terwijl je al een aantal andere dingen hebt verbouwd. Klushuizen zijn vaak wat ouder, wat ook betekent dat ze soms lastiger te isoleren zijn. Met de hoge energieprijzen is dat niet altijd een pretje. Het laatste punt om rekening mee te houden is dat het kopen van een klushuis betekent dat je nogal wat tijd kwijt bent voordat je huis echt klaar is. Met een drukke baan, kinderen of andere bezigheden kan het zijn dat je hierdoor te veel hooi op je vork neemt.

Voordelen klushuis
Reviews

10

10

Vragen?

Wij begrijpen dat er op elk moment in het proces bij het kopen van een huis vragen kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld net na een aankoopgesprek. Want heb je de informatie wel juist begrepen? Daarom zijn we bij Van Oord Makelaardij in IJsselstein de hele dag telefonisch bereikbaar. Wij begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis geen proces is dat je dagelijks meemaakt en dat het best spannend is. Dat is precies de reden dat wij het belangrijk vinden dat je ons altijd even kunt bellen. Zo wordt de onzekerheid weggenomen en kun je gaan genieten van je nieuwe huis.

Altijd bereikbaar

Omdat wij begrijpen dat je op elk moment van de dag vragen kunt hebben zijn wij dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl.

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds