Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Appartement te koop IJsselstein

Wil je een appartement kopen in IJsselstein? Dan zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden bij de aankoop. Bij van Oord Makelaardij helpen we je daar graag bij. Wij hebben alle appartementen die te koop zijn in IJsselstein voor je op een rijtje gezet, zodat je snel en makkelijk jouw nieuwe appartement kunt vinden.

dromen
waarmaken
Appartement kopen in IJsselstein

Bij de aankoop van een appartement komen weer andere dingen kijken dan bij de aankoop van een huis.

De Vereniging van Eigenaren zorgt ervoor dat de belangen van alle bewoners worden behartigd. Hierbij kun je denken het onderhoud van de openbare ruimtes zoals een trappenhuis of lift.

Keuzes bij het kopen van een appartement

Kiezen voor een huis of appartement?

Er zijn een aantal verschillen tussen een huis en een appartement. Beide kunnen gekocht worden. Echter ben je bij een huiseigenaar van de complete woning en de grond, terwijl je bij een appartement een stukje van het gebouw aanschaft. Dat betekent dat de hypotheek vaak lager is bij een appartement. Toch zijn er ook bijkomende kosten, zoals die voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Wil je een huis kopen in IJsselstein? Ook dan kun je terecht bij Van Oord Makelaardij! We hebben alle huizen die te koop staan voor je verzameld.

Tips bij het kopen van een appartement

Bij de aankoop van een appartement wordt er niet alleen een koopakte getekend, er wordt ook een splitsingsakte opgesteld. Hierin staat onder andere welke ruimtes eigen ruimtes zijn en welke ruimtes gezamenlijk zijn. Zoals al benoemd ben je verplicht om lid te worden van de VvE. Voordat het zo ver is, is het goed om hier wat onderzoek naar te doen. Heeft de VvE een spaarpot voor grote uitgaven? Hoe vaak is er een vergadering? In sommige gevallen is er achterstallig onderhoud waardoor de uitgaven ineens erg op kunnen lopen.

Voordelen appartement
Reviews

10

10

Vragen?

Wij begrijpen dat er op elk moment tijdens het kopen van een appartement in IJsselstein of omgeving vragen kunnen ontstaan. Daarom kun je ons altijd bellen. Niet voor niets zijn wij al 15 jaar makelaar in IJsselstein, wij beantwoorden al jouw vragen graag. 

Altijd bereikbaar

Wil jij een appartement kopen in IJsselstein en heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl.

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds