Van Oord Makelaardij

followers first

Followers First – Zo werkt dat

Jouw droomhuis vinden, dat kan best lastig zijn in deze tijd. Vaak moet je snelle beslissingen nemen en meteen zodra de woning online verschijnt een bezichtiging inplannen. Als eerste weten dat er een nieuwe woning op de markt komt is dus van belang. Bij Van Oord Makelaardij willen we onze trouwe volgers een exclusieve kans bieden. Wanneer je ons volgt op sociale media, krijg je als eerste de mogelijkheid om te kiezen uit nieuwe woningen die op de markt komen. Hoe dat werkt? Lees snel verder!

Hoe werkt ‘Followers First’?

Eigenlijk is het heel erg simpel. Zorg dat je ons volgt op ons Facebook of Instagram account en je ziet automatisch als eerste nieuwe woningen op je tijdlijn verschijnen. Wanneer er een nieuw huis op de markt komt, kondigen we dit als eerste aan op onze social media-accounts. Dit geeft jou als volger dat stapje voor op de rest. Bovendien krijg je als volger voorrang bij het plannen van bezichtigingen. Jij hebt dus als eerste de mogelijkheid om het huis te zien en te beslissen of het aan je verwachtingen voldoet.

Waarom social media?

Facebook en Instagram zijn niet alleen platformen om nieuws bij te houden of inspiratie op te doen. Het zijn ook goede tools wanneer je op zoek bent naar een huis. Niet alleen delen we bij Van Oord Makelaardij nieuwe woningen eerst op Facebook of Instagram, ook zie je daar wanneer we een nieuwe blog op de website hebben geplaatst. En zoals je wellicht al weet, staan onze blogs bol van informatie waar jij wat aan hebt.

Redenen om ons te volgen

Natuurlijk is het als eerste zien van nieuwe woningen eigenlijk al reden genoeg om ons te volgen, maar er zijn meer redenen:

  • Voorsprong op andere geïnteresseerden.
  • Stel eenvoudig en direct je vragen. Heb jij vragen? Stel ze gerust, wij staan voor je klaar.
  • Waardevolle tips. Op onze social media-accounts delen we ook waardevolle informatie en tips, zoals bijvoorbeeld onze blog over energielabels.

Bij Van Oord Makelaardij zien we het belang van het vinden van jouw droomhuis. Daar helpen we graag bij door middel van ons ‘Followers First’ principe. Waar wacht je nog op? Volg ons nu!

Deel dit bericht:

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds