Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Woning laten taxeren voor hypotheek

Heb je een nieuwe woning gezien en wil je weten of je deze kunt betalen? Dan kun je je huidige woning laten taxeren voor de aanvraag van een hypotheek. De taxatie geeft inzicht in de waarde van je huis. Dit heb je nodig wanneer je een nieuwe hypotheek wil aanvragen voor een andere woning.

dromen
waarmaken
Waarom kiezen voor laten taxeren?

Het uitvoeren van een taxatie is nodig om te ontdekken wat jouw huis waard is. De makelaar heeft kennis van verschillende soorten woningen en weet waarop gelet moet worden bij een taxatie. Op die manier kun jij makkelijker een hypotheek aanvragen voor je nieuwe woning. De makelaar kijkt naar de volgende onderdelen:

Tips woning taxeren voor hypotheek

Zorg voor een goede voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat jouw huis zoveel mogelijk klaar is om getaxeerd te worden. Een schoon, opgeruimd huis dat goed onderhouden is zorgt voor meer waarde van je woning. Kleine reparaties kunnen het verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende kraan, kapotte schakelaar of losse deurklink die gerepareerd wordt. Het lijken maar kleine dingen, maar een goed onderhouden huis laat een positieve indruk achter op de taxateur en verhoogt mogelijk de waarde.

Houd bij wanneer renovaties plaatsvonden

Om een woning goed te kunnen taxeren stelt de makelaar een aantal vragen tijdens de taxatie. Bijvoorbeeld wanneer je ketel voor het laatst vervangen is en of er recentelijk renovaties zijn geweest. Door deze informatie goed bij te houden is het makkelijker voor de taxateur om te ontdekken wat je hebt gedaan om de waarde van je woning te verhogen.

Probeer objectief te blijven

Objectief blijven tijdens de taxatie van je woning kan lastig zijn. Het liefste wil je jouw huis natuurlijk zo goed mogelijk verkopen. Toch is het verstandig om op een objectieve manier de vragen van de makelaar te beantwoorden en de deze niet te beïnvloeden.

Voordelen huis kopen in IJsselstein
Reviews

10

10

Taxatie IJsselstein
Vragen?

Wil jij je huis laten taxeren voor een hypotheek voor je nieuwe woning? Schakel de makelaars van van Oord Makelaardij in. Wij staan voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds