Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Wonen in IJsselstein

Wil jij wonen in IJsselstein? Niet alleen heeft deze stad een ontzettend gezellig centrum, het is ook nog eens zeer geliefd onder bewoners. Woningen bekijken in het pittoreske IJsselstein? Dat kan bij Van Oord Makelaardij. Wij geven je bovendien tips waar je het beste op kunt letten bij het kopen van een huis in IJsselstein.

dromen
waarmaken
Een huis kopen in IJsselstein

Wonen in IJsselstein, of eigenlijk in elke plaats in Nederland, is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden door het volgende:

Schakel een aankoopmakelaar in

Het is inschakelen van een aankoopmakelaar is zeker geen verplichting, maar het kan wonen in IJsselstein wel makkelijker maken. Doordat de aankoopmakelaar goed op de hoogte is van huizen die te koop staan of te koop komen te staan heb jij vaak de eerste keus. Dat helpt vooral in regio's waar huizen snel verkocht worden, zoals IJsselstein.

Een aankoopmakelaar kan je ondersteunen gedurende het volledige proces, of slechts bij een gedeelte daarvan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf naar huizen te zoeken en de aankoopmakelaar enkel in te schakelen bij het doen van onderhandelingen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan je makelaar.

Tips bij het kopen van een huis

Zorg voor genoeg eigen geld

Zo'n 10 jaar geleden hoefde je een stuk minder eigen geld in te brengen dan nu. Houd rekening met zo'n 4-6% van de koopsom aan eigen inbreng. Natuurlijk mag je altijd meer eigen geld inbrengen, zodat je een minder hoge hypotheek hoeft af te sluiten. Je betaalt dan maandelijks dus minder.

Koop niet boven je mogelijkheden

In een snelle huizenmarkt kan het verleidelijk zijn om een bod te doen dat eigenlijk net wat hoger is dan je wilde. Toch is het niet verstandig om boven je financiële mogelijkheden te kopen. Je loopt hierdoor kans dat jouw aanvraag voor je hypotheek wordt afgewezen of dat je geen financiële ruimte hebt voor andere levensbehoeften.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Wil jij wonen in IJsselstein? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds