Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Taxatie IJsselstein

Wanneer je van plan bent een woning te verkopen is de taxatie een belangrijk onderdeel. Niet alleen geeft het inzicht in de waarde van je huis, maar het heeft ook invloed op andere financiële beslissingen. Bijvoorbeeld op de aankoop van een nieuwe woning.

dromen
waarmaken
Waarom kiezen voor taxatie?

Een taxatie door een makelaar is altijd nodig wanneer jij van plan bent je huis te verkopen. De makelaar heeft kennis van de verschillende soorten woningen en kijkt daarbij ook naar dingen als de leeftijd en staat van de woning. De makelaar kijkt naar de volgende onderdelen:

Tips bij taxatie in IJsselstein

Zorg voor een goede voorbereiding

Het liefst ziet de makelaar dat jouw huis zo veel mogelijk klaar is voor de taxatie. Dat betekent dat het huis schoon, goed opgeruimd en goed onderhouden is. Zijn er kleine dingetjes kapot? Probeer deze dan alvast te repareren, dit voegt waarde toe aan je woning. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een lekkende kraan, kapotte schakelaar of losse deurklink. Het lijken maar kleine dingen, maar een goed onderhouden huis laat een positieve indruk achter op de taxateur en verhoogt mogelijk de waarde.

Houd bij wanneer renovaties plaatsvonden

De makelaar stelt je vragen over jouw huis tijdens de taxatie. Zo wil hij weten wanneer jouw ketel vervangen is en of je je badkamer recentelijk hebt verbouwd. Door deze informatie goed bij te houden is het makkelijker voor de taxateur om te ontdekken wat je hebt gedaan om de waarde van je woning te verhogen.

Probeer objectief te blijven

Objectief blijven tijdens de taxatie van je woning kan lastig zijn. Het liefste wil je jouw huis natuurlijk zo goed mogelijk verkopen. Toch is het verstandig om op een objectieve manier de vragen van de makelaar te beantwoorden en de deze niet te beïnvloeden.

Voordelen huis kopen in IJsselstein
Reviews

10

10

Taxatie IJsselstein
Vragen?

Taxatie in IJsselstein of omgeving? Schakel de makelaars van van Oord Makelaardij in. Wij staan voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds