Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Makelaardij IJsselstein

Van Oord Makelaardij in IJsselstein helpt jou bij het vinden van een koophuis in IJsselstein of omgeving. Ben je op zoek naar een aankoop- of een verkoopmakelaar? Wij leggen graag de verschillen uit.

dromen
waarmaken
Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar schakel je eventueel in gedurende het zoeken naar een koopwoning. De aankoopmakelaar kan verschillende zaken voor je uit handen nemen.

Aankoopmakelaars hebben een uitgebreid netwerk binnen de makelaardij, ook in IJsselstein. Dat biedt voordelen voor jou wanneer je een huis wilt kopen omdat hierdoor de kennis van de lokale woningmarkt ook groter is. Je zit dus dichter bij het vuur en kan een weloverwogen beslissing maken.

Verkoopmakelaar

Wanneer jij je woning wilt verkopen kun je een verkoopmakelaar inschakelen. Deze ondersteunt jou bij het verkopen van je woning. Ook hiervoor geldt dat de verkoopmakelaar een uitgebreid netwerk heeft, wat ervoor kan zorgen dat jouw huis al snel verkocht wordt. Waar de verkoopmakelaar je bij kan helpen:

Tips bij het kopen van een huis

Hypotheekadviseur

Een afspraak met de hypotheekadviseur staat misschien niet bovenaan je lijstje, maar kan je wel helpen in je zoektocht naar een huis. Door al in het begin van je zoektocht een hypotheekadviseur in te schakelen weet je precies wat je kunt lenen. Dit helpt bij het zoeken naar een huis dat binnen je budget past.

Bezichtiging

Bezichtig de woning meerdere malen. De eerste keer zie je echt niet alles en waarschijnlijk bedenk je thuis ineens iets waar je eerder niet aan dacht. Een extra bezichtiging kan je dan helpen.

Woonwensen

Door een lijstje te maken met woonwensen en -eisen kun je met een scherp oog kijken naar woningen die aansluiten bij jouw wensen. Hoeveel kamers heeft jouw ideale huis, wil je een ruime tuin en in welke buurt wil je wonen?

Bouwkundige keuring

Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren kunnen verborgen gebreken aan het licht komen. Dit kan belangrijke gevolgen hebben, omdat het oplossen van deze problemen soms veel geld kost. 

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Op zoek naar een makelaar in IJsselstein? Bij Van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds