Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Makelaar Lopik

Ben jij op zoek naar een makelaar in Lopik of omgeving? Dan ben je bij van Oord Makelaardij aan het juiste adres! Ons kantoor bevindt zich in IJsselstein, in de buurt van Lopik. Er zijn verschillende soorten makelaars, zoals een aankoopmakelaar of een verkoopmakelaar. We leggen graag de verschillen uit.

dromen
waarmaken
Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan je ondersteunen in het traject gedurende de aankoop van een huis. Je kunt zelf bepalen wat de aankoopmakelaar uit handen neemt. Een aankoopmakelaar kan je helpen met de volgende onderdelen:

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan voordelen hebben omdat de makelaar een uitgebreid netwerk heeft én kennis van de lokale woningmarkt. Je zit dus dichter bij het vuur en kan een weloverwogen beslissing maken.

Verkoopmakelaar

Een verkoopmakelaar richt zich, zoals de naam al zegt, op het verkopen van woningen. Ook hiervoor geldt dat de verkoopmakelaar een uitgebreid netwerk heeft, wat ervoor kan zorgen dat jouw huis al snel verkocht wordt. Waar de verkoopmakelaar je bij kan helpen:

Tips bij het kopen van een huis

Hypotheekadviseur

Maak van tevoren vast een afspraak met een hypotheekadviseur. Zo weet je wat je maximaal kunt lenen.

Bezichtiging

Bezichtig de woning meerdere malen. De eerste keer zie je echt niet alles en waarschijnlijk bedenk je thuis ineens iets waar je eerder niet aan dacht. Een extra bezichtiging kan je dan helpen.

Woonwensen

Maak een lijst van je woonwensen (en -eisen). Op die manier kun je met een scherp oog zoeken naar woningen die voldoen aan jouw wensen en eisen.

Bouwkundige keuring

Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren kunnen verborgen gebreken aan het licht komen. 

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Op zoek naar een makelaar in Lopik? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds