Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Makelaar IJsselstein

Ben jij op zoek naar een huis en wil je daarvoor een makelaar in IJsselstein inschakelen? Van Oord Makelaardij in IJsselstein helpt je graag verder. Van Oord is beschikbaar als zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Wat de verschillen zijn tussen die twee? We leggen het graag uit.

dromen
waarmaken
Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar helpt je, zoals het woord al zegt, bij het aankopen van een woning. De aankoopmakelaar kan je ondersteunen bij verschillende zaken.

Niet alleen heeft een aankoopmakelaar veel contacten waar jij handig gebruik van kunt maken, hij heeft ook kennis van de lokale woningmarkt. Dit zorgt ervoor dat het verschillende voordelen biedt om een makelaar in te schakelen.

Verkoopmakelaar

Zoals een aankoopmakelaar je helpt bij het aankopen helpt een verkoopmakelaar je bij het verkopen van je huis. Ook hier geldt dat het uitgebreide netwerk van de makelaar je helpt bij het snel verkopen van je huis. Waar de verkoopmakelaar je bij kan helpen:

Tips bij het kopen van een huis

Hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur heb je niet vanaf de start van je zoektocht nodig. Toch is het wel fijn om op tijd een afspraak te maken. De hypotheekadviseur kan namelijk voor jou berekenen hoeveel je uit kunt geven aan je nieuwe woning. Zo kun jij gericht kijken naar huizen die binnen je budget vallen.

Bezichtiging

Om te weten of de woning wat voor je is ga je deze bezichtigen. Tijdens zo’n eerste bezichtiging is er zoveel te bekijken dat je misschien een paar dingen over het hoofd ziet. Daarom is het verstandig om meerdere bezichtigingen in te plannen. Je kunt dan de dingen waar je de eerste keer niet aan hebt gedacht nogmaals bekijken. Neem ook de tijd om eens door de buurt te wandelen, fietsen of rijden. Is het een drukke buurt, of juist rustig? Wellicht zit er een school in de buurt waar je last van kunt hebben in de pauzes, of vind je dit juist fijn omdat je schoolgaande kinderen hebt die dan zo thuis zijn.

Woonwensen

Welke woonwensen zijn belangrijk voor jou? Wanneer dit het eerste huis is dat je koopt weet je misschien nog niet zo goed wat je zoekt in een woning. Denk hierbij aan een bad of douche, een grote of kleine tuin, zonnepanelen of het aantal kamers dat je nodig denkt te hebben. Door een lijstje van woonwensen (en -eisen) te maken kun je met een scherp oog zoeken naar woningen die voldoen aan jouw lijst.

Bouwkundige keuring

Soms zijn er gebreken aan een huis die je op het eerste gezicht niet kunt zien, maar waarvan het wel belangrijk is om te weten of ze er zijn. Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren kunnen verborgen gebreken aan het licht komen.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Makelaar IJsselstein
Vragen?

Op zoek naar een makelaar in IJsselstein? Bij Van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds