Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Makelaar Benschop

Wil jij een huis kopen en ben je daarvoor op zoek naar een makelaar in Benschop of omgeving? Van Oord Makelaardij in IJsselstein helpt je graag verder. Van Oord is beschikbaar als zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Wat de verschillen zijn tussen die twee? We leggen het graag uit.

dromen
waarmaken
Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kun je inschakelen gedurende het zoeken naar een koopwoning. De aankoopmakelaar kan je ondersteunen bij verschillende zaken.

Doordat een aankoopmakelaar veel contacten heeft én kennis van de lokale woningmarkt kan het verschillende voordelen bieden om een makelaar in te schakelen.

Verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar helpt je bij het verkopen van je woning. Door het uitgebreide netwerk heb je kans dat jouw huis al snel verkocht wordt. Waar de verkoopmakelaar je bij kan helpen:

Tips bij het kopen van een huis

Hypotheekadviseur

Door van tevoren al een afspraak te maken met een hypotheekadviseur weet je precies hoeveel je kunt lenen en kun je gericht kijken naar huizen.

Bezichtiging

Tijdens een eerste bezichtiging is er zo ontzettend veel te bekijken. Daarom is het altijd goed om een woning meerdere malen te bezichtigen. Ook omdat je dan dingen kan bekijken waar je de eerste keer misschien niet aan hebt gedacht, of extra goed kan kijken hoe de buurt is.

Woonwensen

Als dit het eerste huis is dat je koopt weet je misschien nog niet zo goed wat je zoekt in een woning. Door een lijstje van woonwensen (en -eisen) te maken kun je met een scherp oog zoeken naar woningen die voldoen aan jouw lijst.

Bouwkundige keuring

Soms zijn er gebreken aan een huis die je op het eerste gezicht niet kunt zien, maar waarvan het wel belangrijk is om te weten of ze er zijn. Door een bouwkundige keuring uit te laten voeren kunnen verborgen gebreken aan het licht komen.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Op zoek naar een makelaar in Benschop? Bij Van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds