Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Koopwoning IJsselstein

Ben je op zoek naar een koopwoning in IJsselstein? Deze stad heeft een gezellig centrum en is zeer geliefd onder de bewoners. Bovendien heeft het een aantal mooie koopwoningen in de aanbieding. Waar kun je het beste op letten bij het bezichtigen of kopen van een woning in het pittoreske IJsselstein? We geven je een paar tips.

dromen
waarmaken
Een huis kopen in IJsselstein

Een koopwoning bemachtigen is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden. Niet alleen in IJsselstein, maar in heel Nederland.

Schakel een aankoopmakelaar in

Het is niet verplicht om een aankoopmakelaar in te schakelen, maar het kan je wel veel rust geven. De aankoopmakelaar is goed op de hoogte van huizen die op dat moment te koop staan, of te koop komen te staan. Zo zit jij dichter bij het vuur en kun je sneller je slag slaan. Dat helpt vooral in regio's waar huizen snel verkocht worden, zoals IJsselstein.

Een aankoopmakelaar kan je ondersteunen gedurende het volledige proces, of slechts bij een gedeelte daarvan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf naar huizen te zoeken en de aankoopmakelaar enkel in te schakelen bij het doen van onderhandelingen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan je makelaar.

Tips bij het kopen van een huis

Zorg voor genoeg eigen geld

Tegenwoordig breng je bij het kopen van een huis meer eigen geld in dan vroeger. Reken erop dat je zo’n 4-6% van de koopsom nodig hebt. Het is ook mogelijk om meer eigen vermogen in te brengen, je hoeft dan een minder hoge hypotheek af te sluiten. Je betaalt dan maandelijks dus minder.

Koop niet boven je mogelijkheden

Het kan heel verleidelijk zijn om bij dat ene droomhuis een bod te doen dat eigenlijk net even wat hoger is dan je wilde. Het is immers je droomhuis en het zeker waard, toch? In dat geval is het beter om geen bod uit te brengen, want je kunt beter niet boven je financiële mogelijkheden kopen. Dat kan er namelijk voor zorgen dat je geen financiële ruimte meer hebt voor andere levensbehoeften.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Een koopwoning bekijken in IJsselstein? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds