Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Huren IJsselstein

Wil jij in IJsselstein wonen maar ben je nog niet toe aan het kopen van een huis? Dan kun je huren in IJsselstein! Waar moet je op letten bij het bezichtigen van een huurwoning in het pittoreske IJsselstein? We geven je een paar tips!

dromen
waarmaken
Een huis kopen of huren in IJsselstein

Kies je voor het kopen of het huren van een huis? Beiden hebben verschillende voordelen. Zo hoef je bij huren niet zoveel eigen geld in te brengen. Een ander voordeel is dat eventuele kosten bij problemen in het huis, zoals bijvoorbeeld een lekkage, voor de huurbaas zijn.

Het nadeel van het huren van een huis of appartement is dat je elke maand huur betaalt. Bij een hypotheek betaal je een lening af. Aan het einde van de rit is het huis dan daadwerkelijk jouw bezit. Dat is bij huren niet het geval. 

 

Tips bij het huren van een huis

Maken een wensenlijstje

Wanneer je huizen of appartementen gaat bezichtigen kun je heel enthousiast worden over het uitzicht of de grootte. Maar bevat het huis alles wat op jouw wensenlijstje staat? Maak van tevoren een wensenlijstje zodat jij precies weet of het huis aan alle belangrijke onderdelen voldoet.

Locatie

Besteed niet alleen aandacht aan het bekijken van de woning, maar ook aan de omgeving. Zit je in de buurt van winkels, scholen, in het centrum of dichtbij veel groen? Om te weten hoe een omgeving is, kun je het beste een aantal maal langsrijden of fietsen op verschillende tijdstippen.

Zorg dat de benodigde documenten op orde zijn

Wanneer je een woning wilt huren heb je vaak een aantal documenten nodig. Denk hierbij aan een arbeidscontract of salarisstroken, kopieën van je paspoort of rijbewijs en andere belangrijke informatie. Wanneer jij deze dingen goed op orde hebt, heb je al een streepje voor.

Voordelen huis huren in IJsselstein
Reviews

10

10

Huren IJsselstein
Vragen?

Een huis huren in IJsselstein? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds