Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Huis te koop Nieuwegein

Wil jij een huis kopen in Nieuwegein? Of heb je een huis te koop in Nieuwegein? Bij van Oord Makelaardij helpen we je graag verder. Bij ons vind je alle huizen die te koop zijn in Nieuwegein, zodat jouw zoektocht makkelijk en snel van start kan gaan. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van makelaardij kunnen wij onszelf met recht expert noemen op het gebied van een huis kopen.

dromen
waarmaken
Huis te koop in Nieuwegein

Wanneer jij een huis wil kopen in Nieuwegein kunnen we je een aantal handige tips meegeven:

Veranderende huizenmarkt

De huizenmarkt is de afgelopen jaren erg veranderd. Toch vinden we het bij van Oord Makelaardij nog steeds belangrijk dat je een toekomstbestendig huis vindt. Laat je niet leiden door angst bij het kopen van een huis. Vaak vinden er meerdere biedingen plaats op een woning en dat zorgt ervoor dat je snel een keuze moet kunnen maken na een bezichtiging. Desondanks is een weloverwogen keuze een belangrijk onderdeel bij het kopen van een huis. Neem daarom de tijd en kijk goed naar je wensenlijstje.

Vragen?

Wij staan altijd voor je klaar

Een huis kopen is niet iets dat je vaak in je leven doet. Daarom begrijpen wij het heel goed als er vragen ontstaan tijdens het proces. Bijvoorbeeld net na een aankoopgesprek. Heb je de informatie wel juist begrepen? Is er naar aanleiding van de informatie nog een aanvullende vraag ontstaan? Bij Van Oord Makelaardij in de buurt van Nieuwegein zijn we de hele dag telefonisch bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Zodat jij op geen enkel moment in het proces spanning hoeft te ervaren vanwege de vragen die je hebt. Zo wordt de onzekerheid weggenomen en kun je gaan genieten van je nieuwe huis.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Huis te koop Nieuwegein
Vragen?

Omdat wij begrijpen dat je op elk moment van de dag vragen kunt hebben zijn wij dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nlVolg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds