Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Huis te koop Benschop

Ben jij op zoek naar een huis te koop in Benschop? Dan staan wij bij Van Oord Makelaardij voor je klaar. Waar moet je op letten bij het bezichtigen van een koopwoning? We geven je een paar tips.

dromen
waarmaken
Een huis kopen in Benschop

Wanneer jij een huis wil kopen in Benschop kunnen we je een aantal handige tips meegeven:

Tips bij het kopen van een huis

Maak een wensenlijstje

Wanneer je huizen of appartementen gaat bezichtigen kun je heel enthousiast worden over het uitzicht of de grootte. Maar bevat het huis alles wat op jouw wensenlijstje staat? Maak van tevoren een wensenlijstje zodat jij precies weet of het huis aan alle belangrijke onderdelen voldoet.

Locatie

Besteed niet alleen aandacht aan het bekijken van de woning, maar ook aan de omgeving. Zit je in de buurt van winkels, scholen, in het centrum of dichtbij veel groen? Om te weten hoe een omgeving is, kun je het beste een aantal maal langsrijden of fietsen op verschillende tijdstippen.

Spreek een hypotheekadviseur

Hoeveel je kunt lenen voor het kopen van een huis in Benschop hangt af van je inkomen. Om te weten hoeveel je kunt lenen kun je het beste een afspraak maken met een hypotheekadviseur. Deze kan je meer vertellen over het bedrag dat je kunt lenen zodat je gericht naar huizen kunt kijken die binnen je budget passen.

Voordelen huis te koop in Benschop
Reviews

10

10

Huren IJsselstein
Vragen?

Een huis te koop in Benschop? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds