Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Huis taxeren

Een huis taxeren is een belangrijke stap in het verkopen van jouw woning. De taxatie van je huis geeft namelijk inzicht in de waarde van je woning en dit heeft invloed op andere financiële beslissingen.

dromen
waarmaken
Huis laten taxeren in IJsselstein

Je huis laat je taxeren door een makelaar. Deze heeft kennis van de verschillende soorten woningen, de leeftijd van de woning en de staat van de woning. De makelaar kijkt naar de volgende onderdelen:

Tips bij het laten taxeren van je huis

Zorg voor een goede voorbereiding

Zorgt dat jouw huis zo veel mogelijk klaar is voor de taxatie. Dat betekent dat het huis schoon, goed opgeruimd en goed onderhouden is. Wanneer er kleine dingetjes kapot zijn kun je deze het beste alvast repareren. Denk hierbij aan een lekkende kraan, kapotte lichtschakelaar of losse deurklink. Het lijken kleine dingen, maar een goed onderhouden huis kan een positieve indruk achterlaten op de taxateur en mogelijk de taxatiewaarde verhogen.

Houd bij wanneer renovaties plaatsvonden

In welk jaar is jouw badkamer voor het laatst verbouwd? En wanneer is je ketel vervangen? Zorg dat je deze informatie goed bijhoudt. Door uitbreidingen of verbeteringen goed bij te houden kan de taxateur makkelijker ontdekken wat je hebt gedaan om de waarde van je woning te verhogen.

Probeer objectief te blijven

Tijdens de taxatie zal de taxateur wellicht een aantal vragen voor je hebben. Natuurlijk wil je jouw huis het liefst zo goed mogelijk verkopen, maar probeer op een objectieve manier antwoord te geven op de vragen en de taxateur niet te beïnvloeden.

Voordelen huis kopen in IJsselstein
Reviews

10

10

Vragen?

Huis laten taxeren in IJsselstein of omgeving? Bij van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds