Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Funda Benschop? Kijk bij Van Oord!

Weten welke huizen er op Funda Benschop staan? Bij Van Oord Makelaardij uit IJsselstein vind je ook de huizen uit Benschop. Doordat onze medewerkers allemaal uit de omgeving van IJsselstein komen kunnen ze jou bovendien veel vertellen over de omgeving.

dromen
waarmaken
Een huis kopen in Benschop

Wonen in de grotere steden, maar ook in plaatsen zoals Benschop, is de afgelopen jaren steeds lastiger geworden door het volgende:

Schakel een aankoopmakelaar in

Een huis kopen kan met of zonder hulp van een aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar heeft een groot netwerk waardoor huizen soms al bekend zijn voor ze op Funda Benschop terecht komen. Dat kan helpen bij het kopen van een huis in regio's waar huizen snel verkocht worden, zoals IJsselstein en Benschop.

Een aankoopmakelaar kan je ondersteunen gedurende het volledige proces, of slechts bij een gedeelte daarvan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf naar huizen te zoeken en de aankoopmakelaar enkel in te schakelen bij het doen van onderhandelingen. Maar het is ook mogelijk om alles uit handen te geven aan je makelaar.

Tips bij het kopen van een huis

Zorg voor genoeg eigen geld

Het kopen van een huis kost nou eenmaal geld. Maar hoeveel van dat geld kun je financieren in de hypotheek en hoeveel moet je op je bankrekening hebben staan? Houd rekening met zo'n 4-6% van de koopsom aan eigen inbreng. Natuurlijk staat het je vrij om meer eigen geld in te brengen, zodat je hypotheek minder hoog is. Je betaalt dan maandelijks dus minder.

Koop niet boven je mogelijkheden

Een hypotheekadviseur kan voor jou berekenen hoeveel je kunt lenen voor je hypotheek. Het is verstandig om niet boven je mogelijkheden te kopen. Het is dan mogelijk dat je hypotheekaanvraag niet wordt goedgekeurd of je hebt weinig tot geen financiële ruimte voor andere levensbehoeften.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Funda Benschop
Vragen?

Wil jij wonen in Benschop en ben je op zoek naar Funda Benschop? Bij van Oord Makelaardij kunnen we jou ook helpen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds