Van Oord Makelaardij

3401 CT,

Ijsselstein

Utrechtsestraat 37

€ 2.100 per maand

Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs € 2.100 per maand
  • Status Beschikbaar

Oppervlakte

  • Oppervlakte 129m2

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Omschrijving

Utrechtsestraat 37 A, 3401 CT IJsselstein

In de gezellig binnenstad van IJsselstein bieden wij dit ruime winkelpand aan.

De IJsselsteinse binnenstad kenmerkt zich door de mooie straten met karakteristieke panden, oude molen, leuke stadsgracht, theater, bioscoop en vele terrassen met restaurants. Wat de IJsselsteinse binnenstad tevens uniek maakt is dat er veel zelfstandige ondernemers zijn met een zeer actieve BIZ vereniging.
Het aangeboden winkelpand ligt in de belangrijkste winkelstraat van de binnenstad, op A1 stand. De hoofdwinkelstraten zijn autoluw waardoor er prettig gewinkeld kan worden. De bereikbaarheid van het winkelgebied is uitstekend zowel per auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve BIZ vereniging en werkt nauw samen met de opgerichte stichting stadsmarketing. De BIZ/ondernemersvereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

Parkeergelegenheid
Direct nabij deze winkel bevindt zich parkeergarage Eiteren, waar winkelend publiek de eerste 2 uur gratis kan parkeren. Tevens is het ook mogelijk om in de nabij omgeving de auto op straat te parkeren.

De winkelruimte is circa 129m² groot en heeft een frontbreedte van circa 4 meter.
De winkelruimte is in 2023 geheel opgeknapt. De winkel heeft glad gestucte muren en glad gestucte plafond met inbouwspots. Ook is er een nieuwe keuken geplaatst welke is voorzien van koelkast en close-in boiler voor het warm water.
Tevens is er een nieuwe toiletruimte gecreëerd welke een moderne afwerking heeft. In het achterste gedeelte van de winkelruimte is een lichtkoepel aanwezig welke voor natuurlijk daglicht zorgt!

Condities
Aanvaarding: in overleg;
Huurprijs: € 2.100,- per maand exclusief btw;
Borgstelling is 3 maanden huur;
Servicekosten: GEEN.

Ben jij de ondernemer die iets ”unieks” in de binnenstad kan toevoegen? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Plattegronden

Plan een bezichtiging

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Taxatie

"*" geeft vereiste velden aan

dromen waarmaken

Deze bedrijfspanden zijn misschien ook interessant!

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 1.823 per maand

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 1.313 per maand

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 2.250 per maand

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds