Van Oord Makelaardij

3401 DD,

Ijsselstein

Schuttersgracht 14

€ 240 /m2/jaar

Verhuurd

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs € 240 /m2/jaar
  • Status Verhuurd

Oppervlakte

  • Oppervlakte 99m2

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Omschrijving

Schuttersgracht 14, 3401 DD te IJsselstein.

IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is de gemeente jaren geleden gestart met plannen voor uitbreiding van het aanbod. Uiteindelijk is gekozen voor de locatie Schuttersgracht.

Schuttersgracht 14 is nu beschikbaar voor de verhuur. Wij zijn op zoek naar een ondernemer(s) die iets ”unieks” kunnen toevoegen aan de binnenstad van IJsselstein. In deze mooie nieuwe straat is divers winkelaanbod te vinden. De winkels zijn verhuurd aan o.a. de Action, een kapperszaak, atelier, diverse horeca en modewinkels.

Ouderwets voor de deur parkeren…
Een laatste belangrijk pluspunt van de Schuttersgracht is dat de bezoekers nog ouderwets vóór de winkels kunnen parkeren. Er bevinden zich pal voor de deur van de winkels zo’n 30 parkeerplaatsen. Om ervoor te zorgen dat de plekken ook echt voor de bezoekers van de winkels beschikbaar zijn, is er betaald parkeren toegepast.

Deze mooie winkelruimte heeft maar liefst een frontbreedte van 7,5 meter en een eigen karakteristieke uitstraling. De winkel is ca 99m2 groot. Aan de voorzijde van de winkel is veel glas, zodat voorbijgangers een goede indruk kunnen krijgen van de binnenkant van de winkel.
Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken er bevindt zich een parkeergelegenheid aan de overkant van de winkel. Direct nabij deze unit bevindt zich de voordeur van de Action, dus over de toeloop van publiek hoeft u zich ook weinig zorgen te maken.

Condities
Aanvaarding: in overleg;
Huurprijs: € 240,- exclusief btw per m2, per jaar.

Ben jij de ondernemer die iets ”unieks” in de binnenstad kan toevoegen? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Plattegronden

Plan een bezichtiging

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Taxatie

"*" geeft vereiste velden aan

dromen waarmaken

Deze bedrijfspanden zijn misschien ook interessant!

Nieuw

Ijsselstein

€ 225 /m2/jaar

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 1.823 per maand

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 1.313 per maand

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds