Van Oord Makelaardij

3401 CX,

Ijsselstein

Molenstraat 9

€ 225 /m2/jaar

Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht

  • Vraagprijs € 225 /m2/jaar
  • Status Beschikbaar

Oppervlakte

  • Oppervlakte 235m2

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op.

Omschrijving

Molenstraat 9, 3401 CX IJsselstein

IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is het aanbod uitgebreid. Zowel aan de Schuttersgracht als aan de Molenstraat zijn de afgelopen jaren prachtige nieuwe panden toegevoegd met winkels op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.

Op dit moment worden de laatste units opgeleverd en rond de gemeente de volledig nieuwe bestrating af. Aan de Molenstraat nog 1 pand te huur; Molenstraat 9. Deze mooie winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 235 m2 bvo en een frontbreedte van maar liefst 11,7 meter. De winkel heeft intern veel vrije hoogte en een eigen karakteristieke uitstraling op een uitstekende plek. Iedereen die het centrum van IJsselstein binnenkomt vanaf de zijde van de Overtoom ziet de winkel liggen. Eén opvallend aspect aan de lay-out van de winkel. U ziet op de plattegrond tekening dat er een aparte toegang is gemaakt voor de bevoorrading vanaf de achter/zijkant. Bij het ontwerp hebben de architect en de ontwikkelaar ervoor gezorgd dat de gang aan deze achterzijde een netto breedte heeft van 1,80 meter zodat de hele ruimte uitstekend kan worden gebruikt voor opslag met rolcontainers. Zo beschikt de winkel in één keer over ruim 14 meter “opslag-lengte…”.

Direct naast deze unit bevindt zich ijssalon Luigi’s en aan de andere kant komt een nieuw groot en zeer sfeervol restaurant (de 2e vestiging van het in Utrecht zeer geliefde Loft ’88). Deze zaak is straks ruim 400 m2 met een terras van zo’n 250 m2 tot aan de stadsgracht. Eén ding is zeker, op deze plek hoeft u zich over de zichtbaarheid en de toeloop van publiek geen zorgen te maken!

Over parkeren hoeft u zich overigens ook geen zorgen te maken. Direct aan de overkant bevindt zich parkeergarage Overtoom. Wel zo makkelijk, de eerste 2 uren zijn hier gratis parkeren.

Condities
Aanvaarding: in overleg.
Huurprijs: € 225,- exclusief btw per m2, per jaar.

Ben jij de ondernemer die iets ”unieks” in de binnenstad kan toevoegen? Dan ben jij van harte welkom voor een bezichtiging! Doe het, je zult je verbazen.

Plattegronden

Plan een bezichtiging

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Taxatie

"*" geeft vereiste velden aan

dromen waarmaken

Deze bedrijfspanden zijn misschien ook interessant!

Verkocht

Ijsselstein

€ 420.000 k.k.

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 225 /m2/jaar

Beschikbaar

Ijsselstein

€ 1.823 per maand

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds