Van Oord Makelaardij

Samen jouw huis verkopen?

Aankoopmakelaar Nieuwegein

Een huis kopen is een grote stap. Een aankoopmakelaar in Nieuwegein kan je helpen bij het zoeken naar een passende woning. Van Oord Makelaardij in IJsselstein helpt je graag als zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Wat de verschillen zijn tussen die twee? We leggen het je graag uit.

dromen
waarmaken
Aankoopmakelaar

Je kunt bij onze inkoopmakelaar in de buurt van Nieuwegein terecht wanneer je op zoek bent naar een koopwoning. De aankoopmakelaar kan je ondersteunen bij verschillende zaken.

Doordat een aankoopmakelaar veel contacten heeft Γ©n kennis van de lokale woningmarkt kan het verschillende voordelen bieden om een makelaar in te schakelen.

Verkoopmakelaar

Wanneer je jouw huis gaat verkopen helpt het om een verkoopmakelaar in te schakelen. Deze heeft ervaring met het verkopen van huizen en kan je handige tips geven. Bovendien heeft de verkoopmakelaar een uitgebreid netwerk, waardoor je kans maakt dat jouw huis sneller verkocht wordt. Waar de verkoopmakelaar je bij kan helpen:

Tips bij het kopen van een huis

Hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur kan je vertellen hoeveel jij kunt besteden aan de aankoop van je nieuwe huis. Door van tevoren al een afspraak te maken met een hypotheekadviseur weet je wat je kunt besteden en kan je aankoopmakelaar in Nieuwegein passende huizen voor je vinden.

Bezichtiging

Tijdens een eerste bezichtiging is er zo ontzettend veel te bekijken. Daarom is het altijd goed om een woning meerdere malen te bezichtigen. Ook omdat je dan dingen kan bekijken waar je de eerste keer misschien niet aan hebt gedacht, of extra goed kan kijken hoe de buurt is.

Woonwensen

Wil jij een grote tuin, een bad of ben je misschien op zoek naar een woning met minimaal 3 slaapkamers? Zet jouw woonwensen (en -eisen) op een rijtje zodat je gericht op zoek kunt naar woningen die hieraan voldoen.

Bouwkundige keuring

Een bouwkundige keuring kan gebreken aan het licht brengen die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. Wanneer het grote gebreken betreft is het fijn om dit van tevoren te weten zodat je dit mee kunt nemen in de onderhandelingen of budget vrij kunt maken om de gebreken op te lossen.

Voordelen koophuis
Reviews

10

10

Vragen?

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Nieuwegein? Bij Van Oord Makelaardij staan we voor je klaar. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks (behalve op zondag) bereikbaar tot 21:00 uur. Je kunt ons bereiken via 030-6868280 of mail naar info@vanoordmakelaardij.nl.Β 

Volg ons op
Instagram voor
de laatste
updates!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates!

David van Oord

REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
25 jaar ervaring

Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

david@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Johan Leenheer

VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
20 jaar ervaring

We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

johan@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds

Shirley van Rijswijk

MEENHORST OFFICE MANAGER

Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


Neem vrijblijvend contact op:

030.68.68.280

shirley@vanoordmakelaardij.nl

This will close in 0 seconds