Van Oord Makelaardij

3405 AH,

Benschop

Boveneind NZ 0ong

€ 835.000 k.k.

Nieuw

Kenmerken

Overdracht

 • Vraagprijs € 835.000 k.k.
 • Status Nieuw
 • Aanvaarding In overleg

Bouw

  Oppervlakten en inhoud

  • Perceeloppervlakte 965m2

  Indeling

   Energie en isolatie

    Buitenruimte

    • Hoofdtuin achterom Nee

    Geïnteresseerd?

    Neem contact met ons op.
    Email
    WhatsApp
    Facebook
    LinkedIn
    Twitter

    Omschrijving

    Boveneind NZ 6A, 3405 AH BENSCHOP

    Wij bieden de laatste uniek woondroom aan! Het is een uitdaging om deze bijzondere woondroom in woorden te vangen. Maar dat je hier een unieke woondroom waar kunt maken, dat staat vast.
    Wij hebben het over Landgoederen ’t Hemeltje. Voor velen van ons een begrip in de regio. Op dit prachtige perceel was het mogelijkheid om 3 zelfstandige (vrijstaande) woningen te bouwen met opmaat gemaakte bijgebouwen te realiseren.

    Wij bieden nu de laatste woondroom aan! De woningen vormen een ensemble op het groenrijke landgoed tussen de landerijen en tevens op loop/fiets afstand van het levendige vestingstadje IJsselstein.
    Hier ga je niet gewoon wonen, hier ga je zijn, hier ga je onthaasten, hier ga je genieten van het buitenleven.

    Vanuit deze oase van rust, ruimte en licht sta je in 20 autominuten onder de Dom in Utrecht en in 40 autominuten op de Dam in Amsterdam. Daarnaast is er een goede aansluiting met het openbaar vervoer in de directe omgeving.
    Een unieke ligging in het midden van het land, aan het begin van het Groene Hart. Samen met 2 andere kopers ontstaan er 3 stukken grond die met elkaar Landgoederen ’t Hemeltje vormen.

    Oorsprong van ‘t Hemeltje
    We nemen je graag even mee naar de historie van ’t Hemeltje: Een landschappelijk en cultuurhistorisch kruispunt van wegen en weteringen. De oorsprong van ’t Hemeltje gaat terug tot ver voor 1300.
    Het was een belangrijk kruispunt waar het overtollige water uit het omliggende moerasgebied afgevoerd werd naar de Hollandse IJssel en naar de stadsgracht van IJsselstein.
    ’t Hemeltje markeert precies de overgang van de stedelijke bebouwing van IJsselstein naar het landelijk gebied van de Lopikerwaard. Kortom, ’t Hemeltje is de Poort van het Groene Hart.

    Vestingstad IJsselstein
    Met 5 minuten fietsen sta je in het kloppend hart van de historische vestingstad IJsselstein. IJsselstein is gesticht door Gijsbrecht van Amstel en mag zich inmiddels al ruim 700 jaar stad noemen.
    Later ging het van de Van Amstels over op de Van Egmonds waarmee de link met Willem van Oranje, onze vader des vaderlands, en de Oranje-familie tot stand is gekomen. Onze huidige koning Willem Alexander mag zich daarom baron van IJsselstein noemen.

    De rijke geschiedenis van 700 jaar IJsselstein is door de vele monumentale panden, de kasteeltoren, de neo-gotische basiliek, de gotische/renaissance kerk, het Historisch Stadhuis, molen De Windotter, nog helemaal uit te lezen.
    Deze bloeiende en vitale binnenstad omringd door de stadsgracht zal een ieder kunnen waarderen. Naast deze rijke historie kent IJsselstein een mooi en rijk horeca leven en zorgt het divers winkelaanbod voor een levendige binnenstad met alle voorzieningen. En toch in een mum van tijd op de snelweg.

    Wat is er mogelijk;
    – Het perceel heeft een oppervlakte van circa 965 m².
    – Een vrijstaande woning binnen het bouwblok van maximaal 750m3 exclusief bijgebouwen en exclusief kelder;
    – De maximale goot- en bouwhoogte van de woning bedragen respectievelijk 5 en 9 meter;
    – Het grondoppervlak van het bijgebouw beslaat maximaal 50m2 waarvan de maximale goot- en bouwhoogte respectievelijk 3,25 en 5 meter zijn.
    – Koper dient zich te houden aan de regels die vastgelegd zijn in de toelichting van het bestemmingsplan Boveneind NZ 6-6A Benschop d.d. 16 maart 2021 om de juiste richting van de bouwstijl/architectuur te realiseren;
    – Koper dient zich, conform het bestemmingsplan, te houden aan de door Landschap Erfgoed Utrecht voorgestelde randvoorwaarden voor de landschappelijke inrichting op het perceel;
    – Van Oord makelaardij stelt de benodigde documenten beschikbaar die onderdeel zijn van deze aanbieding en onlosmakelijk verbonden zijn aan Landgoederen ’t Hemeltje.

    Unieke woonbeleving
    Op Landgoederen ’t Hemeltje ga je niet gewoon wonen, hier geniet je van het leven in je huis en om je huis. Je geniet in een landschappelijke en in een rijke cultuurhistorische omgeving.
    Dat is wonen aan de Poort van het Groene Hart. Wees welkom voor een nadere kennismaking.

    Media

    Plattegronden

    Plan een bezichtiging

    Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Taxatie

    "*" geeft vereiste velden aan

    dromen waarmaken

    Deze woningen zijn misschien ook interessant!

    Nieuw

    De meern

    € 525.000 k.k.

    Onder bod

    Ijsselstein

    € 365.000 k.k.

    Onder bod

    Ijsselstein

    € 550.000 k.k.

    David van Oord

    REGISTER MAKELAAR EN TAXATEUR EN EIGENAAR
    25 jaar ervaring

    Nog elke dag geniet ik van het werk wat ik mag doen. Ik spreek mensen die een grote stap in hun leven zetten. Daarbij helpen blijft fascinerend. Het zijn zulke belangrijke beslissingen. En helemaal top dat ik dat in mijn eigen IJsselstein mag doen.”


    Neem vrijblijvend contact op:

    030.68.68.280

    david@vanoordmakelaardij.nl

    This will close in 0 seconds

    Johan Leenheer

    VASTGOEDADVISEUR EN EIGENAAR
    20 jaar ervaring

    We laten dromen uitkomen. Daarmee helpen we mensen echt verder. Daarom neem ik graag de tijd voor onze klanten. Ze zijn met dingen bezig die hun leven totaal kunnen veranderen. Ik wil zeker weten dat ze zich goed voelen bij hun keuze en bij onze aanpak. Sinds 2015 ben ik ook mediator. Een mooie aanvulling op mijn werk.”

    Neem vrijblijvend contact op:

    030.68.68.280

    johan@vanoordmakelaardij.nl

    This will close in 0 seconds

    Shirley van Rijswijk

    MEENHORST OFFICE MANAGER

    Achter de schermen moet alles kloppen; dat is precies waar ik voor zorg. Van nature ben ik een echte planner en hou ik graag een helicopterview. Geloof me; dat is elke dag een uitdaging! Net die extra aandacht naar onze opdrachtgevers doet mij elke dag glimlachen, je bent welkom op ons mooie kantoor!


    Neem vrijblijvend contact op:

    030.68.68.280

    shirley@vanoordmakelaardij.nl

    This will close in 0 seconds