Huis te Vliethof 12, 3412 MA Lopikerkapel€ 341.000,– vrij op naam

Kenmerken

  • Soort woonhuiseengezinswoning, tussenwoning
  • Oppervlakte136 m² woonopp.
  • Aantal kamers5 kamers (4 slaapkamers)
  • Bergruimte Schuur/berging, vrijstaand hout
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status Verkocht
koopsom € 341.000,– vrij op naam
Dak
Soort dak zadeldak
Bouwvorm
Bouwjaar 2019
Bouwvorm nieuwbouw
Ligging vrij uitzicht
Indeling
Woonoppervlakte 136 m²
Inhoud 522 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal woonlagen 3 woonlagen
Energie
Buitenruimte
Tuin achtertuin
Bergruimte
Schuur / Berging vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Garage parkeerplaats
Overig
Permanente bewoning ja
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte
Voorzieningen
mechanische ventilatie Ja
zonnecollectoren Ja

Huis te Vliethof 12,

3412 MA Lopikerkapel

€ 341.000,– vrij op naam

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

“Ik woon in het hof van een voormalig kasteel.”

Huis te Vliethof 12, 3412 MA LOPIKERKAPEL

Vooraankondiging l start verkoop januari 2019
Inschrijven via de projectwebsite: www.huistevliet.nl

“Ik woon in het hof van een voormalig kasteel.” Hoe klinkt dat als je iemand vertelt over je nieuwe huis? Er ligt hier een unieke kans, een mogelijkheid om te wonen in een rijke geschiedenis met de modernste gemakken. Een ruime, nieuwe eengezinswoning direct naast het Huis te Vliet. Rust, cultuur, natuur. Dat is pas mooi wonen.

Wonen in het kasteelhof
Op het landgoed, vlak naast het kasteel Huis te Vliet, komen negen nieuwe hofwoningen. Nabij de romantische perenboomgaard, met uitzicht over de groene weilanden en alle ruimte die je maar kunt wensen. Een plek waar je zorgeloos kunt samenzijn met je familie, waar de kinderen opgroeien in de natuur en jij kunt genieten van de stilte en ontspanning van een leuk huis met een fijne tuin. Een geborgen hofje, betoverend en speciaal, een bijzondere plek waar je gelukkig woont. Als je vanaf de oprijlaan kijkt, zie je rechts van het Huis te Vliet de vijf woningen type A. Links van het Huis, grenzend aan het water, vind je de vier woningen type B. Zie je jezelf hier al wonen?

Hofwoningen type A
Bij de vijf hofwoningen type A loop je zo vanuit je woning de tuin in. Beeld je eens in: het is een heerlijke lentedag. De kinderen spelen in de fijne achtertuin en de openslaande tuindeuren in de achterpui laten ruimschoots zonnestralen vallen op de stoel waar je geniet van jouw ochtendkoffie. Je kijkt naar de berging in je tuin. Je hebt nu al zin om de tuinstoelen tevoorschijn te halen en te genieten van de rust en natuur om je heen. Het wordt een ontspannen dag samen met jouw familie, in jullie fijne nieuwe huis. Kies jij voor type A?

Hofwoningen type B
Wat een leuke achtertuin hebben de vier hofwoningen van type B. Verrassend speels, gelegen aan een smalle beek. Heb je er ooit van gedroomd om kikkers te kweken met je kinderen of om samen slootje te springen in je eigen achtertuin? De achterpuien van de hofwoningen type B bestaan uit veel glas en laten dus veel licht binnen. Via de openslaande tuindeuren geniet je optimaal van de natuur, frisse lucht en de ruimte om je heen. Volop ruimte in en om het Huis, met zoveel mogelijkheden. Kies jij voor type B?

Onder de torens van IJsselstein
Alle gemakken in de buurt en toch het gevoel van landelijke rust? Lopikerkapel is een plaats in de gemeente Lopik (provincie Utrecht) die bekend staat als de groene achtertuin van IJsselstein. Het heeft alle ingrediënten voor een heerlijk leven, in 10 autominuten ben je in de gezellige monumentale binnenstad van IJsselstein.

Landelijk wonen
Wakker worden met uitzicht zo ver je kijken kan? Wuivend gras, in de verte de omtrekken van IJsselstein en je hoort de geluiden van ontspanning. Het zachte geruis van de bomen, een merel in het gras. Huis te Vliet is een unieke locatie, landelijk en toch centraal gelegen. Een voormalig kasteel met een rijke geschiedenis, midden in de weilanden en toch dichtbij de snelwegen en het bruisende centrum van IJsselstein. En wat dacht je van een eigen oprijlaan? Chique, vind je niet? En vooral ook, lekker rustig. Jouw woning staat straks in een eigen hofje, afgeschermd van alle drukte. Dat is pas mooi wonen.

Betoverend hof
Huis te Vliet heeft iets bijzonders. Behalve een eeuwenoude geschiedenis, betoverende verhalen en stukjes van vroeger heeft het hof nog iets wat tot de verbeelding spreekt: uitzicht op de prachtige velden vol perenbomen. Kun je je al voorstellen hoe heerlijk de bloesem ruikt in de lente? En hoe de bladeren kleuren in de herfst? De romantische perenboomgaard is een prachtig decor voor de toekomstige bewoners van het hof. Een verrijking van het toch al zo mooie landschap, een betoverend hof. Niet verkeerd om daarmee wakker te worden, toch?

Je bent er zo
Thuiskomen na een dag werken hoeft niet lang te duren als je groen wil wonen. Lopikerkapel ligt centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de A2, A27 en de A12. Het voordeel van een buitenwoning is ook dat je het drukke verkeer rond de stadsring van Utrecht kunt ontwijken. Je laat de buitenwereld zo achter je. En wil je even lekker winkelen of naar de bioscoop? Huis te Vliet ligt op zo’n twee kilometer van de bebouwde kom van IJsselstein. Je bent er zo.

En, lijkt het je wat? Wonen in Huis te Vliethof?
Het plan voor de nieuwbouw en transformatie van het project Huis te Vliet wordt ontzettend mooi. De geschiedenis, de authentieke details, de natuurrijke omgeving. Een buitenkansje om op een wel heel bijzondere plek te wonen.

Heb jij belangstelling voor de hofwoningen? Vul dan vrijblijvend het interesseformulier in op de website www.huistevliet.nl Vervolgens neemt Van Oord makelaardij contact met je op. Je kunt dan je vragen stellen en een persoonlijke afspraak plannen. Uiteraard mag je ons ook direct bellen op telefoonnummer nummer (030) 6868280.

Je bent van harte welkom tijdens de informatiedag op 12 januari 2019.

• Waar: Huis te Vliet, Lopikerkapel
• Wanneer: 12 januari 2019, vrije inloop van 13.00 tot 15.30 uur

Lees de volledige omschrijving