Van Mieropstraat 3, 3411 ET Lopik€ 197.625,– vrij op naam

Kenmerken

  • Soort objectbouwgrond
  • Oppervlakte465 m² oppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status Beschikbaar
vraagprijs € 197.625,– vrij op naam
Bouwvorm
Soort object Bouwgrond
Indeling
Buitenruimte
Tuin Geen tuin
Bergruimte
Schuur / Berging Geen bergruimte
Parkeergelegenheid
Garage Geen garage

Van Mieropstraat 3,

3411 ET Lopik

€ 197.625,– vrij op naam

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Gelegen nabij de natuur op rustige locatie bieden wij u deze goede bouwkavel aan groot ca.: 465m2.

Van Mieropstraat 3, 3411 ET LOPIK

Gelegen nabij de natuur op rustige locatie bieden wij u deze goede bouwkavel aan van 465m2. Deze bouwkavel is gelegen in een kleinschalig nieuwbouw project genaamd Cave Garde. Midden in de Lopikerwaard in het dorpje Cabauw en in de gemeente Lopik gelegen.

Op deze mooie kavel zijn diverse bouwontwerpen mogelijk! In het presentatie overzicht laten wij u diverse opties zien. Ook kan er mee gedacht worden vanuit onze opdrachtgever omtrent het ontwerp en de bouw van de woning.

De bouwkavel zelf is gelegen in een reeds grotendeels afgebouwde omgeving met vrijstaande woningen en/of luxe 2 onder 1 kap woningen. Mooie locatie, midden in het groen, gelegen op een prachtige plek. Wees welkom de kavel te bezoeken!

Over de gemeente Lopik kunnen wij u het volgende vertellen:

“Veelzijdig landschap en alle voorzieningen in de buurt”
Gemeente Lopik dankt haar schoonheid aan haar veelzijdige landschap, natuurlijk ogende uiterwaarden en het open polderlandschap. In het mooie Lopik zijn alle voorzieningen goed geregeld zo treft u in de dorpskern een uitgebreid winkelcentrum aan en is het openbaar vervoer naar de grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam uitstekende geregeld met een (snel)busverbinding. Het echte recreëren kunt u in de gemeente Lopik erg goed! De gemeente Lopik heeft talloze recreatiemogelijkheden en er zijn uitstekende fiets- en wandeltochten mogelijk. Verder noemen wij u een paar kenmerken wat Lopik tot ‘Lopik’ maakt; campings in boomgaarden, boerderijen met eigengemaakte geiten- en Goudse kaas, antiekmarkten, viswater, schaatstoertochten en kleiduivenschieten. Tevens is er via het recreatieterrein Salmsteke een overvaart mogelijk naar Ameide! Wonen met een dorpsgevoel, wonen dichtbij de grote steden, wonen in natuurgebied, het is wonen in Lopik!

Lees de volledige omschrijving

Over Lopik

Lopik dankt haar schoonheid aan haar veelzijdige landschap, natuurlijk ogende uiterwaarden en het open polderlandschap.

In het mooie Lopik zijn alle voorzieningen goed geregeld zo treft u in de dorpskern een uitgebreid winkelcentrum aan en is het openbaar vervoer naar de grotere steden zoals Utrecht en Rotterdam uitstekende geregeld met een (snel)busverbinding. Het echte recreëren kent men in Lopik erg goed! De gemeente Lopik heeft talloze recreatiemogelijkheden en er zijn uitstekende fiets- en wandeltochten mogelijk. Verder noemen wij u een paar kenmerken wat Lopik tot ‘Lopik’ maakt; campings in boomgaarden, boerderijen met eigengemaakte geiten- en Goudse kaas, antiekmarkten, viswater, schaatstoertochten en kleiduivenschieten. Tevens is er via het recreatieterrein Salmsteke een overvaart mogelijk naar Ameide!

Wonen met een dorpsgevoel, wonen dichtbij de grote steden, wonen in natuurgebied het is wonen in Lopik!

Deze woning bezichtigen