Achtersloot 33c, 3401 NS IJsselstein€ 675.000,– vrij op naam

Kenmerken

  • Soort objectbouwgrond
  • Oppervlakte1000 m² oppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status Verkocht
prijs op aanvraag € 675.000,– vrij op naam
Bouwvorm
Soort object Bouwgrond

Achtersloot 33c,

3401 NS IJsselstein

€ 675.000,– vrij op naam

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Achtersloot 33C, 3401 NS IJSSELSTEIN

Algemeen
Wat een prachtige plek om te wonen! In een landelijke omgeving, in alle rust tussen het groen genieten van fraaie vergezichten over de weilanden en de Achtersloot. Dit is de kans om op deze droomlocatie je eigen hooibergwoning te realiseren. Dit perceel is gevestigd op een unieke plek aan het begin van de Achtersloot aan de rand van IJsselstein.

Deze plek is ideaal voor mensen die dichtbij het gezellige centrum van IJsselstein willen wonen, maar ook van de rust, ruimte en het fraaie uitzicht houden. Genieten van het buitenleven met alle voorzieningen van IJsselstein dichtbij. Het perceel wat wij aanbieden is groot ca. 1.000m2 met een enkele bestemming wonen op de kavel.

Wat is er mogelijk
De omgevingsvergunning (bouwvergunning) is al verleend voor het realiseren van een hooibergwoning. Je kan zelf bepalen of je op de begane grond of 1e verdieping gaat wonen. In de tuin is er mogelijkheid voor een grote schuur met eventueel een overkapping. Er is kostenbegroting tot realisatie van de woning aanwezig. De huidige ligboxenstal zal door de verkoper gesloopt worden. Gaat dit jullie nieuwe thuis plek worden? Je bent van harte welkom om de locatie te komen bewonderen!

Ligging
Met 5 minuten fietsen sta je in het kloppend hart van de historische stad IJsselstein. De rijke geschiedenis van 700 jaar IJsselstein is door de vele monumentale panden, de kasteeltoren, de neo-gotische basiliek, de gotische/renaissance kerk, het Historisch Stadhuis, molen De Windotter, nog helemaal uit te lezen. Deze bloeiende en vitale binnenstad omringd door de stadsgracht zal een ieder kunnen waarderen. Naast deze rijke historie kent IJsselstein een mooi en rijk horeca leven en zorgt het divers winkelaanbod voor een levendige binnenstad met alle voorzieningen. En toch in een mum van tijd op de snelweg.

Bijzonderheden
- Unieke ligging;
- Omgevingsvergunning (bouwvergunning) is verleend;
- Landelijk gelegen en toch dichtbij alle voorzieningen van IJsselstein;
- Fraaie vergezichten over de weilanden;
- Prachtige bouwkavel waar je een hooibergwoning kan realiseren;
- Bouwtekeningen reeds aanwezig evenals een kostenbegroting van een aannemer;
- Project notaris Blokhuis&Duinstra;
- Meer informatie beschikbaar via ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving

Over IJsselstein

In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1511. De binnenstad is zeer rustiek en autovrij.

U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn vele horeca gelegenheden te vinden. De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn uitstekend.

Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!

Deze kavel bezichtigen