Voorstraat 810, 3401 DC Ijsselstein€ 35.000,– per jaar

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 35.000,– per jaar
BTW van toepassing false
huurprijs € 35.000,– per jaar
Bouwvorm
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 175 m²
Frontbreedte 1250 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Welstandsklasse B1

Voorstraat 810,

3401 DC Ijsselstein

€ 35.000,– per jaar

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

In de historische binnenstad van IJsselstein ligt dit mooie pand. Het pand is gelegen in een gezellig straat met diverse horeca en winkel gelegenheden

Algemeen
In de historische binnenstad van IJsselstein ligt dit mooie pand. Het pand is gelegen in een gezellig straat waar diverse horeca gelegenheden en winkels zijn gesitueerd. Het pand is voor diverse gelegenheden te gebruiken, onder andere als restaurant of winkel. De verhuurbare vloeroppervlakte is circa 175m². De front breedte van het pand is circa +/- 12.50 meter. Het pand wordt casco opgeleverd en is momenteel voorzien van een dubbele toiletgroep.

Locatie/omgeving
Het pand is gelegen in de uitgangsstraat van IJsselstein, waar diverse restaurants, uitgaansgelegenheden en winkels zijn gesitueerd. Daarnaast ligt de hoofdwinkelstraat direct om de hoek. Hier vindt u vele speciaalzaken en winkels zoals de Hema, Blokker, Van Toor Fashion, Pearle, Kruidvat enzovoort. Ook heeft het centrum een rijk aanbod aan modewinkels en terrassen met horeca.

Voorwaarden:
- Huurprijs € 35.000,- (excl. BTW) per jaar
- Aanvaarding in overleg
- Zekerheidstelling door middel van een bankgarantie ter grootte van 3 maanden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

IJsselstein
In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1310.
De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn uitstekend. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!
De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve Biz vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen hebben een centrummanager in dienst genomen. De Biz/ondernemersvereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

Lees de volledige omschrijving