Utrechtsestraat 58, 3401 CW Ijsselstein

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Bouwvorm
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 63 m²
Frontbreedte 300 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Welstandsklasse A1

Utrechtsestraat 58,

3401 CW Ijsselstein

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

In de gezellige binnenstad van IJsselstein, schuin tegen over het centrale plein met terrassen bieden wij deze mooie winkelruimte aan!

Utrechtsestraat 58, 3401 CW IJSSELSTEIN

In de gezellige binnenstad van IJsselstein, schuin tegen over het centrale plein met terrassen bieden wij deze mooie winkelruimte aan! De winkel heeft een mooie pui met glas in lood ramen. Het winkelpand ligt in de Hoofdwinkelstraat van IJsselstein op een A1 locatie. Tevens bevindt zich in de Utrechtsestraat een Hema, Blokker, Eye Wish, diverse speciaalzaken, modeboetieks, restaurants en terrassen. Openbaar vervoer en parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving, de nieuwe parkeergarage 'Eiteren' ligt op 4 minuten loopafstand.

In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1511. De binnenstad is zeer rustiek en autovrij. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn vele horeca gelegenheden te vinden. De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve Biz vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen hebben een centrummanager in dienst genomen. De Biz vereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend middels de afslag IJsselstein van de A2 (Amsterdam- Den Bosch).
IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS en Nieuwegein.
Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn
uitstekend.

De winkelruimte is ca. 70m² verhuurbaar vloer welke als volgt verdeeld is:
ca. 54m² winkelruimte;
ca. 9m² magazijn
ca. 7m² toilet/pantry.

Op eenvoudige wijze is de winkelruimte te vergroten door het magazijn bij de winkel te betrekken.

Huurprijs: € 1.450,= per maand te vermeerderen met BTW.

Lees de volledige omschrijving