Utrechtsestraat 37, 3401 CT IJsselstein€ 2.242,– per maand

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status onder optie
Huurprijs € 2.242,– per maand
BTW van toepassing true
huurprijs € 2.242,– per maand
Bouwvorm
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 138 m²
Frontbreedte 750 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
In units vanaf 138 m²
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Welstandsklasse A1

Utrechtsestraat 37,

3401 CT IJsselstein

€ 2.242,– per maand

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Utrechtsestraat 37 (winkelruimte 1), 3401 CT IJsselstein

In de gezellig binnenstad van IJsselstein bieden wij dit ruime winkelpand aan.

De IJsselsteinse binnenstad kenmerkt zich door de mooie straten met karakteristieke panden, oude molen, leuke stadsgracht, theater, bioscoop en vele terrassen met restaurants. Wat de IJsselsteinse binnenstad tevens uniek maakt is dat er veel zelfstandige ondernemers zijn met een zeer actieve BIZ vereniging.
Het aangeboden winkelpand ligt in de belangrijkste winkelstraat van de binnenstad, op A1 stand. De hoofdwinkelstraten zijn autoluw waardoor er prettig gewinkeld kan worden. De bereikbaarheid van het winkelgebied is uitstekend zowel per auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve BIZ vereniging en werkt nauw samen met de opgerichte stichting stadsmarketing. De BIZ/ondernemersvereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

Parkeergelegenheid
Direct nabij deze winkel bevindt zich parkeergarage Eiteren, waar winkelend publiek de eerste 2 uur gratis kan parkeren. Tevens is het ook mogelijk om in de nabij omgeving de auto op straat te parkeren.

De winkelruimte is circa 138m² groot en heeft een frontbreedte van 7,5 meter. Mede door de 2 lichtkoepels welke achterin het pand aanwezig zijn, is er een mooie lichte ruimte ontstaan met veel daglicht toetreding.
De mogelijkheid bestaat om de winkelruimte samen te voegen met winkelpand nummer 37 (winkelruimte 2), waardoor de oppervlakte samen circa 267m² groot wordt. De frontbreedte van de winkels samen is circa 14 meter.

Condities
Aanvaarding: in overleg;
Huurprijs: € 2.242,50 per maand exclusief btw;
Borgstelling is 3 maanden huur;
Servicekosten: GEEN.

Ben jij de ondernemer die iets ''unieks'' in de binnenstad kan toevoegen? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving