Schuttersgracht 16A, 3401 DD IJsselstein€ 225,– per m² per jaar

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status onder optie
Huurprijs € 225,– per vierkante meter per jaar
BTW van toepassing true
huurprijs € 225,– per m² per jaar
Bouwvorm
Bouwjaar 2018
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 227 m²
Frontbreedte 1500 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Welstandsklasse A1

Schuttersgracht 16A,

3401 DD IJsselstein

€ 225,– per m² per jaar

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Deze mooie winkelruimte heeft maar liefst een frontbreedte van 15 meter met een eigen karakteristieke uitstraling.

IJsselstein centrum
IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is de gemeente jaren geleden gestart met plannen voor uitbreiding van het aanbod. Uiteindelijk is gekozen voor de locatie Schuttersgracht. De oude panden van de bibliotheek en de Rabobank zijn gesloopt en sinds begin dit jaar is men gestart met de bouw van de nieuwe winkelstraat (u vindt aanvullende informatie over het totale project op de website van hartje-ijsselstein.nl). De winkels worden medio 2018 opgeleverd.

Nog 3 winkels beschikbaar
Boven de winkels komen 16 appartementen, inmiddels allemaal verkocht. Op de begane grond komt ruim 2.800 m2 winkelruimte verdeeld over zo’n 12 winkels waarvan op dit moment nog 3 beschikbaar zijn met verschillende oppervlakten. De overige winkels zijn verhuurd aan o.a. de nieuwe Action (verplaatst), een grote modewinkel in het middensegment, een bloemist, een traiteur, een gespecialiseerde snoepwinkel, een dag-horecavoorziening en een beauty-salon. Voor de laatste winkels zijn wij in opdracht van de ontwikkelaar op zoek naar ondernemers die nog iets “unieks” kunnen toevoegen aan het IJsselsteinse centrum. Er is voor geïnteresseerden bij ons op kantoor een uitgebreide brochure van de winkels beschikbaar.

Winkels met veel front en ruim 3,5 meter (!) vrije hoogte
De plannen voor de Schuttersgracht zijn ambitieus qua ontwerp. Stoks architecten uit Hilversum heeft gekozen voor een ontwerpstijl waarbij ieder pand zijn eigen karakter heeft. Niet één straat met vergelijkbare panden, maar 13 duidelijk verschillende gevels, precies zoals dat past in een historische stad. Voor de winkelruimten betekent dit dat de ondernemers ook echt een eigen identiteit kunnen creëren. Heel plezierig hierbij is dat de winkelruimten naast een front van ruim 7 meter breed (!) aan de binnenzijde een hoogte hebben van ruim 3,5 meter, dat geeft een zeer ruimtelijk beeld.

Ouderwets voor de deur parkeren…
Een laatste belangrijk pluspunt van de Schuttersgracht is dat de bezoekers straks nog ouderwets vóór de winkels kunnen parkeren. Als medio ’18 de gemeente klaar is met de nieuwe bestrating en alles wordt opgeleverd, bevinden zich zo’n 30 parkeerplaatsen pal voor de deur (waar vindt je dat nog?). Om ervoor te zorgen dat de plekken ook echt voor de bezoekers van de winkels beschikbaar zijn, zal er betaald parkeren worden toegepast.

Winkel AB2, klassiek en charmant
Deze mooie winkelruimte heeft maar liefst een frontbreedte van 15 meter met een eigen karakteristieke uitstraling. De winkelruimte is 227m² groot en heeft de mogelijkheid tot een dubbele entree aan de voorzijde. Tevens is er aan de achterzijde een mogelijkheid voor de entree en etalage, waardoor er een mooie lichte winkel kan ontstaan. Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken er bevindt zich een parkeergelegenheid aan de overkant van de winkel. Op zo’n 30 meter afstand bevindt zich de voordeur van de nieuwe Action van ruim 1.200 m2, dus over de toeloop van publiek hoeft u zich ook weinig zorgen te maken.

Opleveringsniveau
De winkels zijn volledig nieuw gebouwd en hebben een hoog opleveringsniveau;
- De fraaie puien vormen een onderdeel van de casco-verhuur, daar hoeft u niets meer aan te doen.
- Voor het aanbrengen van pantry/toilet is een ruime stelpost beschikbaar;
- De vrije hoogte in de winkel is circa 3,50m;
- De units worden opgeleverd met een ruwe betonvloer circa 30cm onder peil zodat men installaties en leidingen eenvoudig kan opnemen in de dekvloer;
- Ten behoeve van de installaties zijn bij elke winkel voldoende schachten opgenomen zodat koel- en c.v.-installaties op het hoogste dak en uit het zicht kunnen worden geplaatst;
- Huurtermijn vanaf 5 jaar met standaard ROZ huurovereenkomst (3mnd. huur incl btw borgstelling is verplicht);
- De wensen van u als ondernemer worden graag bespreekbaar gemaakt.

Lees de volledige omschrijving