Molenstraat 9, 3401 CX IJsselstein€ 225,– per m² per jaar

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 225,– per vierkante meter per jaar
BTW van toepassing true
huurprijs € 225,– per m² per jaar
Bouwvorm
Bouwjaar 2021
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 235 m²
Frontbreedte 1170 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Molenstraat 9,

3401 CX IJsselstein

€ 225,– per m² per jaar

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Ben jij de ondernemer die iets ''unieks'' in de binnenstad kan toevoegen? Molenstraat 9 is nu beschikbaar voor verhuur!

Molenstraat 9, 3401 CX IJsselstein

IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is het aanbod uitgebreid. Zowel aan de Schuttersgracht als aan de Molenstraat zijn de afgelopen jaren prachtige nieuwe panden toegevoegd met winkels op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.

Op dit moment worden de laatste units opgeleverd en rond de gemeente de volledig nieuwe bestrating af. Aan de Molenstraat nog 1 pand te huur; Molenstraat 9. Deze mooie winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 235 m2 bvo en een frontbreedte van maar liefst 11,7 meter. De winkel heeft intern veel vrije hoogte en een eigen karakteristieke uitstraling op een uitstekende plek. Iedereen die het centrum van IJsselstein binnenkomt vanaf de zijde van de Overtoom ziet de winkel liggen. Eén opvallend aspect aan de lay-out van de winkel. U ziet op de plattegrond tekening dat er een aparte toegang is gemaakt voor de bevoorrading vanaf de achter/zijkant. Bij het ontwerp hebben de architect en de ontwikkelaar ervoor gezorgd dat de gang aan deze achterzijde een netto breedte heeft van 1,80 meter zodat de hele ruimte uitstekend kan worden gebruikt voor opslag met rolcontainers. Zo beschikt de winkel in één keer over ruim 14 meter “opslag-lengte…”.

Direct naast deze unit bevindt zich ijssalon Luigi's en aan de andere kant komt een nieuw groot en zeer sfeervol restaurant (de 2e vestiging van het in Utrecht zeer geliefde Loft ’88). Deze zaak is straks ruim 400 m2 met een terras van zo’n 250 m2 tot aan de stadsgracht. Eén ding is zeker, op deze plek hoeft u zich over de zichtbaarheid en de toeloop van publiek geen zorgen te maken!

Over parkeren hoeft u zich overigens ook geen zorgen te maken. Direct aan de overkant bevindt zich parkeergarage Overtoom. Wel zo makkelijk, de eerste 2 uren zijn hier gratis parkeren.

Condities
Aanvaarding: in overleg.
Huurprijs: € 225,- exclusief btw per m2, per jaar.

Ben jij de ondernemer die iets ''unieks'' in de binnenstad kan toevoegen? Dan ben jij van harte welkom voor een bezichtiging! Doe het, je zult je verbazen.

Lees de volledige omschrijving