Schuttersgracht 14, 3401 DD IJsselstein€ 240,– per m² per jaar

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 240,– per vierkante meter per jaar
BTW van toepassing true
huurprijs € 240,– per m² per jaar
Bouwvorm
Bouwjaar 2018
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 99 m²
Frontbreedte 750 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Schuttersgracht 14,

3401 DD IJsselstein

€ 240,– per m² per jaar

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Schuttersgracht 14, 3401 DD te IJsselstein.

IJsselstein (U) is vanwege haar sfeervolle historische centrum een geliefde plaats voor het winkelend publiek. De afgelopen decennia is het aantal inwoners flink geroeid tot bijna 35.000. Omdat de ruimte in het historische centrum beperkt was, is de gemeente jaren geleden gestart met plannen voor uitbreiding van het aanbod. Uiteindelijk is gekozen voor de locatie Schuttersgracht.

Schuttersgracht 14 is nu beschikbaar voor de verhuur. Wij zijn op zoek naar een ondernemer(s) die iets ''unieks'' kunnen toevoegen aan de binnenstad van IJsselstein. In deze mooie nieuwe straat is divers winkelaanbod te vinden. De winkels zijn verhuurd aan o.a. de Action, een kapperszaak, atelier, diverse horeca en modewinkels.

Ouderwets voor de deur parkeren…
Een laatste belangrijk pluspunt van de Schuttersgracht is dat de bezoekers nog ouderwets vóór de winkels kunnen parkeren. Er bevinden zich pal voor de deur van de winkels zo'n 30 parkeerplaatsen. Om ervoor te zorgen dat de plekken ook echt voor de bezoekers van de winkels beschikbaar zijn, is er betaald parkeren toegepast.

Deze mooie winkelruimte heeft maar liefst een frontbreedte van 7,5 meter en een eigen karakteristieke uitstraling. De winkel is ca 99m2 groot. Aan de voorzijde van de winkel is veel glas, zodat voorbijgangers een goede indruk kunnen krijgen van de binnenkant van de winkel.
Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken er bevindt zich een parkeergelegenheid aan de overkant van de winkel. Direct nabij deze unit bevindt zich de voordeur van de Action, dus over de toeloop van publiek hoeft u zich ook weinig zorgen te maken.

Condities
Aanvaarding: in overleg;
Huurprijs: € 240,- exclusief btw per m2, per jaar.

Ben jij de ondernemer die iets ''unieks'' in de binnenstad kan toevoegen? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving