Boerhaaveweg 46, 3401 MN IJsselstein€ 1.500,– per maand

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 1.500,– per maand
BTW van toepassing true
huurprijs € 1.500,– per maand
Bouwvorm
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Totale oppervlakte 194 m²
Perceeloppervlakte 0 m²
Oppervlakte bedrijfshal 110 m²
Oppervlakte kantoorruimte 84 m²
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Aantal lagen 2
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig

Boerhaaveweg 46,

3401 MN IJsselstein

€ 1.500,– per maand

Brochure downloaden

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Boerhaaveweg 46, IJsselstein

Algemeen
Gelegen op een goede bereikbare locatie bieden wij deze bedrijfs- / kantoorunit te huur aan. Deze zelfstandige unit verdeeld over een begane grond met showroom en magazijn heeft op de verdieping een riante kantoorruimte. Aanlevering van goederen gaat gemakkelijk via de overhead deur. De 4 parkeerplaatsen zorgen voor meer dan voldoende parkeergelegenheid voor eigen gebruik en je bezoek.

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid de indeling deels te wijzigen zodat de verdeling van ruimtes aansluit aan de behoefte van de nieuwe huurder. De unit is gelegen op het bedrijventerrein ‘’Paardenveld’’ direct nabij de uitvalswegen zoals de ontsluiting naar de A2 en de N210. Ook is het centrum van IJsselstein snel bereikbaar en heeft de directe omgeving veel bedrijvigheid van o.a. 2 grote supermarkten en een goed restaurant.

Begane grond
Entree, showroom ruimte van ca.26m2 met meterkast, bergkast en toegang tot het magazijn en de verdieping met kantoorruimte. De ruimte is goed afgewerkt en voorzien van airco unit en heeft vloerverwarming. Het magazijn is voorzien toiletruimte. Via de elektrische overhead deur is laden en lossen goed in te regelen.

Verdieping
Een riante kantoorruimte van ca.58m2 met kitchenette en airco unit. Deze mooie ruimte is betegeld en ook voorzien van vloerverwarming. De kitchenette is uitgerust met een vaatwasmachine, koelkast en magnetron. Er is veel daglicht door de grote raampartijen wat zorgt voor een fijne werkplek. Alle ramen zijn uitgerust met jaloezieën.

- Huurprijs € 1.500,- excl. BTW per maand;
- Aanvaarding: per direct beschikbaar;
- Oppervlakte totaal ca.110m2;
- Inclusief 4 parkeerplaatsen;
- Energielabel A.


Welkom voor een bezoek van dit representatieve pand.

Lees de volledige omschrijving