Benschopperstraat 14, 3401 DH Ijsselstein€ 3.800,– per maand

Kenmerken

  • Oppervlakte0 m² perceeloppervlakte
Bekijk alle kenmerken
Overdracht
Status beschikbaar
Huurprijs € 3.800,– per maand
BTW van toepassing true
vraagprijs € 3.800,– per maand
Bouwvorm
Bouwjaar 2014
Bouwvorm bestaande bouw
In aanbouw false
Indeling
Perceeloppervlakte 0 m²
Verkoopoppervlakte 185 m²
Frontbreedte 625 cm
Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen overdekt geen
Diversen
Lokatie winkelgebied stadscentrum
Aantal lagen 1
Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Welstandsklasse A1

Benschopperstraat 14,

3401 DH Ijsselstein

€ 3.800,– per maand

Brochure downloaden

Interesse?
Bel ons: 030-6868280

Omschrijving

Benschopperstraat 14, 3401 DH IJSSELSTEIN

Algemeen
In de historische en gezellige binnenstad van IJsselstein bieden wij u een bijna nieuwe winkelunit (2014) aan van 185m². De IJsselsteinse binnenstad kenmerkt zich door de mooie straten met karakteristieke panden, oude molen, leuke stadgracht, theater, bioscoop en vele terrassen met restaurants. Wat de IJsselsteinse binnenstad tevens uniek maakt is dat er veel zelfstandige ondernemers zijn met een zeer actieve ondernemersverening. De aangeboden winkel ligt in de belangrijkste winkelstraat van de binnenstad, op A1 stand. De hoofdwinkelstraten zijn autoluw waardoor er prettig gewinkeld kan worden. De parkeergelegenheid in de parkeergarage of op straat is in de directe omgeving. De binnenstad heeft tevens een tramhalte en busstation.

Winkel:
De winkelruimte is totaal 185m² en kan worden ingedeeld zoals u wenst. De winkel wordt opgeleverd met keuken, toiletruimte en betonnen vloer met vloerverwarming. De unit heeft een frontbreedte van 6.25 meter. De winkel heeft een mooi hoog plafond.

Voorzieningen:
- Betonnen vloer met vloerverwarming
- Toiletgroep met apart dames en heren toilet en voorportaal
- Kitchenette met dubbele spoelbak

Voorwaarden:
- € 3.800,- per maand (excl. 21% BTW)
- Verhuurder opteert voor 5 jaar met een verlengingstermijn van 5 jaar
- Aanvaarding in overleg
- Zekerheidsstelling door middel van een bankgarantie ter grootte van minimaal
3 maanden vermeerderd met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

IJsselstein
In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1310. De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn uitstekend. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland! De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve Biz vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen hebben een centrummanager in dienst genomen. De Biz/ondernemersvereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

Lees de volledige omschrijving